Sail Succes

Sales blog

De soort herenschoenen die iedere man zou moeten hebben

Als man zijnde zijn schoenen minder belangrijk voor je als voor vrouwen. Vrouwen hebben soms wel meer dan 30 paar schoenen terwijl bij mannen het aantal op ongeveer 12 paar ligt. Een gigantisch verschil dus! Mannen zijn in die zin kritischer in wat ze kopen en zoeken eigenlijk, als ze nieuwe schoenen willen, of vervanging van huidige schoenen of geheel nieuwe schoenen. Terwijl vrouwen het eigenlijk zien als aanvulling van de schoenen of hakken. Maar welke herenschoenen mogen nu niet ontbreken.

Witte sneakers

De witte sneaker is tegenwoordig populairder dan ooit. Dit komt doordat het tegenwoordig ook binnen fashion valt als je witte nette sneakers draagt onder je pak. En dat is echt een game changer! Je moet er wel voor zorgen dat je witte schoenen nog mooi wit zijn anders sla je echt een flater.

De bruine veterschoen

De bekende bruine veterschoen is een van de meest verkochte schoenen ooit. Je kan hierbij denken aan de populaire schoenen van Floris van Bommel, Magnanni en Greve. Doordat je de bruine schoenen bij heel veel gelegenheden kan dragen, denk aan een bruiloft of meeting, zorgt dit er voor dat ze heel veelzijdig zijn en zeer geliefd.

Boots

Sinds enkele jaren geleden werden de Chelsea boots ineens mateloos populair. Waar dit item vroeger meer een vrouwenschoen was daar is het nu dus ook voor de man. Wil je er als een stoere kerel bijlopen? Dan zijn de standaard boots echt mateloos populair. Op het begin is het eventjes wennen maar daarna loop je er heerlijk op.

Loafers

De klassieke schoen die uit Noorwegen komt. Heb jij een paar loafers in je kast staan? Of is dit een ver van mijn bedshow?

Welke schoenen heb jij?

Mis jij nog een paar schoenen in ons lijstje? Laat het ons weten wij zijn enorm benieuwd.